L’Obra Social La Caixa i el Banc dels Aliments posen en marxa per quart any consecutiu la campanya ‘Cap nen sense Bigoti’, que aspira aconseguir 7,5 milions de litres de llet per a famílies vulnerables a Catalunya. Segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), un got diari de llet proporciona un menor el 21% de les necessitats de proteïnes i el 8% de calories i nutrients. L’any passat, la campanya va aconseguir recaptar 1,2 milions de litres de llet a tot l’Estat, i 439 mil a Catalunya que van ajudar a 211.000 persones.

Per col·laborar en la campanya es pot fer a través de donatius econòmics i donacions físiques de llet.  Els donatius es podran fer a través de diferents canals electrònics com la Línia Oberta i l’aplicació CaixaMòbil, l’enviament de SMS amb la paraula ‘Llet’ al 28024 i aportacions econòmiques al web ‘granrecollidadellet.cat’.

A Ulldecona, l’oficina de la Caixa (carrer Sant Lluc) i el local de gent gran de l’Esplai (carrer Aragó) són punts de recollida física de cartrons de llet fins el 15 de juny.

Recollida de llet dins la campanya “Cap nen sense bigoti”