DINAMITZACIÓ ECONÒMICA:

L’àrea de dinamització econòmica de l’Ajuntament d’Ulldecona presta serveis tant a persones com a empreses amb una triple funció:

  • Acompanyar a les persones en cerca activa d’ocupació en el seu camí cap a la inserció al mercat de treball o millora de la seva ocupabilitat.
  • Treball amb empreses per detectar les seves necessitats oferint un servei d’intermediació laboral.
  • Gestió de la borsa de treball connectant ofertes amb persones que busquen feina.

Dins de l’àrea de dinamització econòmica es troba el Servei d’Inserció Laboral o DAP (dispositiu d’atenció a les persones) que pretén millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones en situació de desocupació o que busquen una millora de la seva situació laboral actual.

Si voleu més informació sobre temes d’ocupació i/o ofertes de treball, podeu posar-vos en contacte amb els Tècnics d’Ocupació del Projecte Treball als Barris a insercio@ulldecona.cat.

Ens podeu trobar de dilluns a divendres a l’Ajuntament d’Ulldecona en horari de 10 a 14 hores. Despatx número 13 o trucant al 977 57 30 34.

(Atenint-nos a les recomanacions del departament de salut de la Generalitat de Catalunya per la situació de pandèmia que estem vivint, el servei presencial d’atenció a les persones es troba tancat. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic)

Buy now