1. TÍTOL: AGENT CÍVIC (2)
 2. EMPRESA: Ajuntament d’Ulldecona
 3. LOCALITAT: Ulldecona
 4. DATA: 05/07/2021
 5. EXPERIÈNCIA: Es valorarà l’experiència en llocs similars, especialment duent a terme tasques d’atenció i informació a persones, tasques d’atenció al públic, control i organització d’activitats i d’altres relacionades.
 6. JORNADA: Jornada completa. Es combinarà la feina entre setmana, caps de setmana i festius. Horari partit i que s’adaptarà a les necessitats de cada moment.
 7. IMPRESCINDIBLE: Disponibilitat per incorporació immediata i disponibilitat horària.
 8. VALORABLE: Coneixement de l’entorn, coneixement d’idiomes, experiència i formació relacionada, situació socioeconòmica personal.
 9. DESCRIPCIÓ: Agent cívic per a l’Ajuntament d’Ulldecona. Es convoquen dues places de jornada completa i amb un contracte per a 3 mesos. Les persones seleccionades faran tasques informatives al municipi i participaran en els actes organitzats per l’Ajuntament per a controlar accessos, aforaments i compliment de la normativa vigent en cada moment. A més, vetllaran perquè es respecti l’ordenança de civisme, l’ús correcte de les illes de recollida selectiva de residus i, en definitiva, seran un suport per a la ciutadania en la convivència a l’espai públic.
 10. TERMINI CONTRACTE: Del 12/07/21 al 12/10/21 aproximadament
 11. INSCRIPCIONS A: insercio@ulldecona.cat o directament a l’Ajuntament aportant currículum, carta de motivació, i sol·licitud de participació degudament emplenada. Fins al DIJOUS, 8 de JULIOL.
 12. ORIGEN: Ajuntament d’Ulldecona
Buy now