Durant els mesos de juliol i agost ha continuat l’atenció del Banc d’Aliments d’Ulldecona a les persones en risc d’exclusió que resideixen al municipi. Actualment són 44 les famílies ateses. El servei s’ha reforçat els darrers mesos atesa la greu situació econòmica creada a conseqüència de la crisi sanitària de la covid-19 i que ha afectat nombroses famílies de la localitat. Fins a mitjans del mes de març s’atenia una mitjana de 20 famílies. Aquest número es va anar incrementant fins arribar a principis de juny a estabilitzar-se en les xifres actuals.
La donació d’aliments frescos i/o envasats per part d’empreses i/o particulars continua creixent i junt amb l’aportació de Creu Roja Tarragona, mitjançant el Fons d’ajuda Europeu, i les compres de l’Ajuntament d’Ulldecona, es pot garantir una alimentació saludable a les famílies que més ho necessiten.
Cal destacar les aportacions fetes les darreres setmanes per la Cooperativa San Alfonso, Fleca Vives Sales, Fruites i Verdures Laura, Josep Homedes, Familia Cuello, Germanes Folch Millan, Gemma Viscarro, Tere Colomé, Josep Rodrigo, Juanjo Serrano i Campus Aleix Garcia, així com també les normbrosses aportacions econòmiques fetes per veïnes i veïnes del municipi a través del Fons Solidari obert per l’Ajuntament.
Un equip de voluntaris format per Felix Mesa, Yised Calero i Nerea Perrino, sota la coordinació de la regidora Cati Brusca, fan possible el repartiment del Banc d’Aliments. Totes les famílies ateses són derivades des dels Serveis Socials Municipals.