Representants de les vuit Passions que formen part de la Federació Catalana de Passions, entre les quals hi ha La Passió d’Ulldecona, es van trobar el passat cap de setmana a Montserrat per a fer l’acte de presentació conjunta de la temporada 2018.

La benvinguda de l’acte va anar a càrrec del president de la Federació Catalana de Passions, Josep Cuscó, i del pare Bernabé Dalmau, en nom de l’abadia. Posteriorment, cadascuna de les entitats, va explicar com encara la temporada. En conjunt les Passions van parlar dels canvis i evolució dels seus espectacles i del desig que siguin reconeguts com a espectacles teatrals, culturals, espirituals i de país. La intervenció de les Passions va anar acompanyada de la projecció d’imatges dels seus espectacles i els seus cartells.

Per part de la Passió d’Ulldecona, va intervenir el President del Patronat, Jordi Carapuig, i el director de l’obra, Josi Ganzenmuller. Cal destacar, a més, que una cinquantena de persones de l’entitat, actors i familiars, van participar també en l’acte de presentació, i van estar acompanyats per la Tinent d’Alcaldia, Cati Brusca.

La Passió d’Ulldecona s’estrenarà el proper diumenge, 4 de març, al Teatre Municipal Orfeó Montsià, en la posada en escena de l’obra en català. Enguany hi haurà a nivell municipal, dos representacions en català i dos en castellà.

A nivell promocional, un any més, el Patronat de La Passió ha preparat uns paquets turístics per tal que els visitants puguin gaudir amb els cinc sentits d´Ulldecona. Oliveres mil·lenàries, castell medieval, restaurants de gran qualitat i amb estrella Michelin, olis varietals i La Passió d’Ulldecona, un espectacle teatral de referència a les nostres comarques, centren l’oferta cultural, patrimonial i gastronòmica.

Tot a punt per l’inici de la nova temporada de La Passió d’Ulldecona