Els Reis Mags arribaran divendres a tots els racons del món i ompliran de somriures i il·lusió les cares de menuts i grans. A Ulldecona, a partir de les 17.30, s’ha programat diverses activitats infantils a la Plaça Sales i Ferré, amb una xocolatada per amenitzar l’espera dels Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar, visitaran només arribar al poble, els usuaris de la Residència de gent gran l’Onada i de l’Espai de Respir – Fundació Ulldecona.

La ruta pels barris començarà a les Ventalles, on els Reis arribaran a les 17.00. Una hora més tard, a les 18.00, arribaran al barri Castell i a les 18.45 a Sant Joan del Pas. Tant a un barri com a l’altre, els Reis directament faran entrega de regals a tots els xiquets i xiquetes. A les 19.00 la cavalcada arribarà als Valentins i recorrerà els diversos carrers del poble abans de l’entrega de regals. 

Mentrestant, a Ulldecona, la cavalcada començarà al carrer Vicent Aubà (zona poliesportiu) a les 19.00 i passarà pel carrer Miquel Querol i arribarà al carrer Major, passant per davant del Teatre Municipal Orfeó Montsià, la Plaça Sales i Ferré, i s’aturarà al Convent de les Monges Agustines, on els tres Reis visitaran l’Església. Posteriorment continuarà en direcció a l’Ajuntament, on l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i els regidors/es, faran la rebuda de Ses Majestats i hi haurà els parlaments oficials. A continuació, els Reis, ja caminant, es dirigiran a la plaça de l’Església per adorar el Nen Jesús i, acte seguit, saludar d’un a un tots els xiquets i xiquetes, que rebran un detall cadascú.

Els actes estan organitzats per l’Ajuntament d’Ulldecona i compten amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris, el Patronat de la Passió, la Colla de Gegants i Grallers, la Banda de Música, Club de Twirling la Vie, l’Orfeó Ulldeconenc, el Centre Cultural Recreatiu, el Grup de Dones, la Unió de Comerç, la Parròquia Sant Lluc, l’Associació de Mestresses de Casa, Protecció Civil i l’Institut Manuel Sales i Ferré. En total, més de 300 persones participen en els actes programats per a divendres a la tarda. Cal afegir, que Televisió Ulldecona retransmetrà en directe tota la cavalcada. 

  • Foto: Jaume Coll
Tot preparat per a l’arribada dels Reis Mags a Ulldecona