Els darrers dies s’han dut a terme diversos treballs de neteja i adequació de l’entorn al nucli de Les Ventalles per tal d’evitar els riscos propis d’aquesta època de l’any, sobretot incendis. Els treballs els han dut a terme, coordinats per la Brigada Municipal, cinc persones contractades pel pla d’ocupació “Adequació i manteniment de parcs, jardins i entorn forestal”. El pla, de sis mesos de duració, està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya a través d’una subvenció a l’Ajuntament d’Ulldecona per valor de 23.231’10 euros. 

Al llarg de tot el 2018, el SOC i l’Ajuntament d’Ulldecona, invertiran un total de 161.923’34 euros en polítiques actives d’ocupació. En concret, 59.775’44 euros es destinen a programes específics de caràcter experimental i innovadors per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció amb la contractació de tres tècnics per al dispositiu ACTIVA’T. La resta es reparteix en cinc programes d’experiència laboral: Adequació de l’entorn urbà; Adequació i manteniment de parcs, jardins i entorn forestal; Agent cultural i dinamitzador juvenil; Dinamitzador comercial; i manteniment i neteja de via pública i equipaments municipals. Aquests plans permetran, en diversos períodes de temps, la contractació de 17 persones durant aquest any.

Treballs de neteja i millora de l’entorn a les Ventalles a través d’un pla d’ocupació del SOC i l’Ajuntament d’Ulldecona