Copyright imatges: Vanessa Miralles

El passat 6 d’agost, a la veïna població de Traiguera, va arrencar el rodatge de “La inocencia”, l’òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora. La pel·lícula, amb participació de TV3, està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films. Aquest treball explica la història personal de la directora, Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d’adolescent. La pel·lícula també inclou diverses escenes que es rodaran avui a Ulldecona, concretament a l’estació de tren. 

El repartiment de “La inocencia” combina joves adolescents com Carmen Arrufat –en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista– amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. El guió és de Laia Soler i la mateixa directora, i l’equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l’ESCAC/ECAM.

És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt, Movistar+, l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català de les Empreses culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge “14 anys i un dia” (2015) i ha participat en la producció de diversos films com “El olivo”, d’Icíar Bollaín, i “En tu cabeza”, de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre altres.

 

Ulldecona acull avui el rodatge de diverses escenes de “La inocencia”