Aquest diumenge, 16 de desembre, TV3 va organitzar una nova edició de La Marató, aquest any dedicada a la recaptació de fons per la investigació contra el càncer. Com sempre, a Ulldecona,  s’ha celebrat fins ara diverses activitats per col·laborar amb l’aportació de diners. Si dissabte era la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer qui celebrava un dinar solidari amb l’assistència de més de 200 persones, ahir diumenge, aquesta entitat, junt amb el Grup de Dones, va organitzar un taller d’estels a la Plaça de l’Església dins les activitats de la Fira de Nadal. Tothom qui ho volia podia fer una aportació voluntària, escriure un missatge darrera un estel i penjar-lo a l’arbre de Nadal. En total es van recollir 531,22 euros.

També a la Fira, a la parada de l’Onada, es van vendre els últims potets d’ungüent de romer que les darreres setmanes han estat elaborant els usuaris del centre. Finalment, la residència d’Ulldecona ha recaptat un total de 1.103 euros amb la venda d’aquests remeis casolans, que seran destinats a la Marató.

La setmana vinent hi ha encara previstes dos activitats més amb solidaritat amb la Marató, per una banda el concert de Nadal dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, i de l’altra, diumenge, el concert de l’Orfeó Ulldeconenc.

 

Ulldecona amb la Marató de TV3 per lluitar contra el càncer