DSC_5898

El passat cap de setmana Ulldecona va celebrar la Nit de l’Esport local, que en aquesta ocasió arribava a la 14ena edició. L’acte va servir per fer un reconeixement a les entitats, associacions i clubs, pel foment de l’esport i als esportistes que més van destacar en les seves respectives modalitats. Enguany, a més, es van fer dos mencions especials. Els guardonats van ser Jesús Balaguer, mecànic telemètric d’Himoinsa Team que ha participat al Dakar 2017 amb resultats extraordinaris, i Alex Esteller, monitor de natació i socorrista, que aquest estiu va demostrar la seva vàlua i professionalitat en un greu incident a la piscina municipal.

La relació d’esportistes guardonats és Juan Sevilla (futbol), Laia Díaz (twirling), Aina Beltran (futbol), Oriol Romeu (futbol), Maria Vidal (atletisme), Ricard Arnau (billar),  Adam Raga (trial), Mireia Juan-Camps (atletisme – canicròs), Ivan Garriga (patinatge), Aleix Garcia (futbol), Ernesto Carbonell (tennis taula), Dídac Román (twirling), Meritxell Benito (atletisme – salt perxa), Jordan Edo (caça) i Sandra Rovira (futbol).

Pel que fa a les entitats, associacions i clubs, els reconeixement van recaure en: Club Joventut (secció tennis taula, tennis, natació, patinatge i bàsquet), Club Esport Sala, Club de tir al plat Les Pedreres,  Escola Ramón y Cajal, Club Twirling Ulldecona, Club de Futbol Ulldecona (masculí i femení), Centre Excursionista – Sudactiu, Penya Barcelonista, Institut Manuel Sales i Ferré, Universal Gym Raga, Dansing, Club Twirling La Vie i Escola Futbol Base Ulldecona.

L’acte va ser presentat per Lidia Labernia, periodista de Ràdio i TV Ulldecona, i els guardons van ser entregats pel Regidor d’Esports, Albert Palacios, i l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura. 

Ulldecona celebra una nova edició de la Nit de l’Esport