Quatre persones podran pendre part del programa Treball i Formació a Ulldecona al llarg de l’any 2018. En tota la comarca del Montsià, seran contractades 28 persones.

En aquest programa, el SOC subvenciona els contractes de treball i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral. Hi ha quatre modalitats i, en el cas d’Ulldecona, tres contractacions seran destinades a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos. El darrer contracte està destinat específicament a dones en situació d’atur de llarga durada i la feina té una durada de 12 mesos.

Per aquest motiu, totes aquelles persones majors de 45 i/o 55 anys no ocupades i que no estiguen registrats a les Oficines de Treball, han de passar pel SOC a inscriure’s. Els candidats han d’haver estat desocupats com a mínim 12 mesos durant els últims 18 i no han de ser perceptors de cap prestació per desocupació o subsidi. Per més informació i/o assessorament, podeu dirigir-vos també al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament d’Ulldecona. 

 

Ulldecona contractarà a 4 persones dins el programa Treball i Formació del SOC, a través del Consell Comarcal del Montsià