Ulldecona enceta aquest diumenge les Jornades de Teatre de tardor – Ajuntament d'Ulldecona

Avui s’ha presentat a Ulldecona la 35ena edició de les Jornades de Teatre, organitzades pel Centre Cultural Recreatiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ulldecona. A partir de l’1 d’octubre, s’ha programat un total de vuit sessions de teatre amateur amb grups de Catalunya i Comunitat Valenciana.

El grup de teatre Paranys, de Sant Joan de Vilatorrada, serà diumenge l’encarregat de donar el tret de sortida de les Jornades amb la comèdia “La cançó de les mentides”. El 8 d’octubre pujaran a l’escenari els membres del grup de teatre Quo Vadis, de l’Hospitalet de l’Infant, amb l’obra “Toc Toc” de Laurent Balfie, dirigida per Aleix Vallverdú.

Dins les festes de Sant Lluc, el 15 d’octubre, s’ha programat una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació i la fragilitat de les vides humanes. Es tracta de l’obra “El crèdit” de Jordi Galceran, interpretada pel grup de teatre La Moixera, de la Selva del Camp.

El grup Fila 13, de Benicarló, prendrà part en les Jornades de Teatre d’Ulldecona. Actuaran el dia 21 d’octubre i representaran “Bodas de Vino”, una adaptació de l’obra “Bodas de Sangre” de Federico Garcia Lorca.

El 29 d’octubre, des del Barri de Gràcia de Barcelona el Casal Corpus Grup de Teatre posarà en escena una obra de David Desola que porta per títol “Zona Franca”; el 5 de novembre, el grup de teatre Atrezzo, de Vilafranca del Penedès, representarà “Un esperit Burleta” de Noel Cowar, i el 12 de novembre, la secció juvenil del grup Tempo Teatre de Sant Jaume d’Enveja representarà “Quan els cogombres eren de color vermell”.

Les 35enes Jornades de Teatre acabaran amb la representació, per part del Grup de Teatre Pere Sans del CCR, del drama d’Arthur Miller, “Tots eren fills meus”. Es tracta d’una obra que narra les conflictives relacions entre pares i fills, la responsabilitat social i individual i la necessitat de viure segons uns principis.

Segons ha explicat Lluc Fernández, president del CCR, “les obres han estat triades amb molta cura per oferir el millor del teatre amateur, amb propostes arriscades, però de molta qualitat, clàssiques i contemporànies, comèdies, drames…”. Núria Ventura, Alcaldessa d’Ulldecona, per la seua part, ha destacat que una oferta teatral i estable de teatre és difícil trobar-la a nivell territorial en un altre teatre que no sigui l’Orfeó Montsià i ha posat en valor el “potent teixit associatiu, tant cultural, social com esportiu, que és una de les nostres característiques més importants com a poble”.

Totes les representacions seran en diumenge, a les 18.00 h. La venda d’entrades anticipades serà aquest divendres, 29 de setembre, de 19.00 a 20.00 h a les taquilles del Teatre i mitja hora abans de cada funció. El preu de l’abonament per als vuit diumenges per als socis del CCR és de 40 euros i per als no socis 50 euros mentre el preu de les entrades per a cada representació és per als socis 6 euros i per als no socis 8 euros.

 

Ulldecona enceta aquest diumenge les Jornades de Teatre de tardor