15202527_1230467617026804_7961505026915688489_n

Ulldecona ha participat aquesta setmana en la jornada “Well-O-Lives”, sobre creació de rutes turístiques a través d’experiències de wellness, gastronòmiques i d’estil de vida en destinacions rurals a partir del producte de les oliveres, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, i que va tenir lloc al Palau Robert de Barcelona. La jornada va servir per fer difusió del nostre patrimoni natural, gastronòmic i turístic, situar-nos com a referència dins les diverses iniciatives oleoturístiques que hi ha a Catalunya i fer xarxa entre totes elles. En l’àmbit de les bones pràctiques i casos d’èxit, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, acompanyada pel tècnic en Patrimoni, Agustí Vericat, va explicar com es pot treballar des de l’administració pública amb el sector privat per tal que les oliveres mil.lenàries es converteixin en motor de desenvolupament a nivell municipal i territorial.

També es va fer una sessió pràctica per compartir amb els professionals del sector assistents les habilitats necessàries per singularitzar les destinacions a través de la vinculació de l’oli amb les tradicions, la gastronomia, l’artesania, l’esport, el benestar i la cultura.

La jornada va comptar amb la col·laboració d’experts en disseny de producte i de la University of Eastern Finland, atès que “Well-O-Live” forma part d’un projecte d’abast europeu. Es tracta del “Wellness and wellbeing experience across the European Routes of the Olive Tree”, i està cofinançat pel programa COSME 2014-2020 de la Unió Europea. 

Ulldecona promociona les oliveres mil.lenàries en el marc del projecte d’àmbit europeu “Well-O-Live”