En el marc de la Fira d’Amposta, com ve sent tradicional, se celebra el Dia de la Comarca que, enguany, s’ha dut a terme el dissabte 9 de desembre i ha comptat amb Ulldecona com a municipi protagonista.
A la Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià s’ha procedit a la signatura del Llibre d’honor i als diferents parlaments en els que han participat Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, Núría Ventura, alcaldessa d’Ulldecona, Marc Balaguer, convidat d’honor, i Francesc J. Miró, president del Consell.
L’ulldeconenc Marc Balaguer, mestre pastisser guardonat amb el títol de Millor Pastisser Jove d’Espanya l’any 2015, es va formar a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils i va seguir la seva formació en diversos camps, destacant el curs que va efectuar a l’escola parisina Internacional Pastry School de DHF. Actualment és el director de l’Escribà Academy, on imparteix diferents cursos de pastisseria.
Un cop acabats els parlaments oficials, la comitiva es va dirigir a la Fira d’Amposta per visitar l’estand del Consell Comarcal del Montsià, dedicat a Ulldecona. Després es va fer una degustació de productes elaborats pels restaurants Les Moles i l’Antic Molí d’Ulldecona, tots dos amb Estrella Michelin, i dolços típics del municipi, elaborats per Pastisseria Raga.