Ulldecona va de tapes 2017

Estem a les portes d’una nova edició de les jornades “Ulldecona va de tapes”, en aquesta ocasió amb la participació de 13 bars del municipi. Els clients podran fer la ruta pels següents establiments: Glop’s, el Jardinet, la Cantonada, el Lledoner, MontMar, Aries, Alameda, Lo Pontet, Valverde, La Plaça, La Taska de Sisco i La Masia. 

En total seran 4 divendres de tapes (31 de març, 7, 21 i 28 d’abril). De 18’30 a 22’00h els establiments participants serviran una tapa i una beguda (canya, vermut o refresc) per 3 euros. Al llarg de totes les jornades hi haurà també en marxa un concurs de fotografia a instagram. 

Els clients podran, a més, participar en un sorteig de diversos productes del territori, gentilesa de Mel de Ramon i Molí La Creu – Oli d’Oliva Porta Ferré, i triaran en votació la millor tapa. El bar guanyador rebrà també un premi especial per part de l’Ajuntament, que és qui coordina les jornades a través de Turisme Ulldecona. En les dos primeres ocasions, l’establiment guanyador va ser el Bar Cafeteria Valverde. 

Ulldecona va de tapes