Dissabte i diumenge, dies 15 i 16, Ulldecona viurà una nova edició de la Fira de Nadal, que s’ubicarà a la Plaça de l’Església. A banda de les tradicionals parades de venta de productes nadalencs i regals diversos, hi ha programades activitats culturals durant els dos dies.

Dissabte al matí, a les 12h, a l’estand del Patronat de la Passió, es farà la presentació del conte “Els Pastorets d’Ulldecona” a càrrec dels seus autors, Marc Jornet i Àngels Cid. També intervindran el President de l’entitat, Jordi Carapuig, i l’Alcaldessa, Núria Ventura. El conte es basa en la tradicional obra teatral de Folch i Torres i forma part de la col·lecció dels llibres de la Cabreta salta al Montsià. Precisament aquest mateix cap de setmana comencen al Teatre Orfeó Montsià les representacions del Pastorets, amb novetats importants a nivell escènic. Segons ha explicat la directora de l’espectacle Bienve Borràs, que ha explicat que en aquesta edició hi haurà un canvi de rols, amb protagonistes més joves del què és habitual. Les representacions tindran lloc els diumenges 16, 23 i 30 de desembre, a les sis de la tarda. El preu de l’entrada és de 6 euros o 5 euros si es compra de manera anticipada per internet.

Si tornem a la programació de la Fira de Nadal, el dissabte, a les 18h, hi haurà una exhibició de balls de swing i acrodansa, a càrrec dels alumnes de l’Acadèmia Dansing, i tot seguit, els més menuts faran cagar un Tió gegant que hi haurà a la mateixa plaça.

Durant tot el cap de setmana hi haurà recollida de donacions en benefici de la Marató de TV3 i un taller d’estels a l’estand del Grup de Dones i la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Cal destacar també, que l’AECC farà aquest mateix cap de setmana el seu dinar solidari a favor de la lluita contra el cáncer.

A la Fira, durant els dos dies, també hi haurà venta de productes solidaris a l’estand de l’Onada, que enguany són uns saquets d’espígol fets pels residents del centre, i a l’estand de la Fundació Ulldecona. L’horari d’obertura serà de 10’30 a 14 i de 16’30 a 20h.

Ulldecona viurà una nova edició de la Fira de Nadal aquest cap de setmana