Ulldecona viurà de manera intensa la celebració del 23 d’abril, amb nombroses activitats culturals preparades per Ajuntament, entitats, associacions i particulars. 

Ja divendres a la tarda, a partir de les sis començarà la revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Popular amb un cafè-tertúlia en veu alta per adults, converses en francès i l’hora del conte a càrrec dels “Superlectors” i la representació de “La Clau del Castell”, que comptarà també amb la participació d’alumnes de l’Escola Municipal de Música. En acabar, es reunirà el grup de lectura “La Paraula Prestada”. Fins al dia 24, a més, a la mateixa Biblioteca, es pot visitar l’exposició “Montserrat Abelló: Visc i torno a reviure”.

Mentrestant, a l’Oficina de Turisme, el mateix divendres 20 d’abril, a les 19.00 h, es farà la inauguració de l’exposició de fotografia de Noa Wu i d’escultures de fusta de l’artista senegalès, Ibrahima Seydi. Ell mateix farà una xerrada sobre el tema dels immigrants africans i explicarà el seu projecte Zig Action. La mostra estarà oberta fins al 2 de maig, de dimarts a divendres de 9.30 a 14.00 h, dissabtes també a la tarda de 16.00 a 18.00 h i diumenges de 10.00 a 13.30 h.

El 21 d’abril, dins la programació de Dissabtes de Teatre, arriba l’obra “Els tres porquets es caguen de por” de la mà de la companyia Samfaina de Colors. Com totes les representacions de la Xarxa, la funció començarà a les 18.00 h al Teatre Municipal Orfeó Montsià i es poden comprar les entrades online a www.ulldeteatre.org

El diumenge, 22 d’abril, arribarà la tercera edició de “La Festa del Conte”, impulsada per l’Acadèmia d’Arts Escèniques Dansing. A partir de les 12.00 h al passeig de l’Estació hi haurà Gimcana de Genets, amb nombrosos premis i diversos  tallers creatius oberts a tot el públic. Al migdia es farà un dinar popular de pícnic (prèvia inscripció) i, a la tarda, des de la plaça Sales i Ferré, sortirà una desfilada de cavalls, dracs i unicorns, també jocs populars i un gran ball de cloenda.

El mateix dia de Sant Jordi, dilluns 23 d’abril, durant tot el dia, a la plaça de l’Església, hi haurà obertes més de 20 parades de roses, llibres i altres objectes relacionats amb la gran festa de la cultura. Cal destacar la presència d’autors locals, entitats i associacions. 

Viu Sant Jordi a Ulldecona