La programació de Xarxa Ulldecona, coordinada per l’entitat Ull de Teatre, acaba este proper cap de setmana al Teatre Orfeó Montsià. Deu espectacles dins el circuit de la Fundació Xarxa i més de 3.900 espectadors són algunes de les dades que marquen el final de la 15a temporada.

Una temporada reforçada per la funció aniversari de la gala de cel·lebració dels quinze anys de programació estable al municipi, junt amb  la resta d’espectacles, que han comptat amb continguts variats i de gran qualitat.

La viabilitat d’aquesta programació es garanteix majoritàriament amb els recursos de taquilla i un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament que permet apropar les diferents disciplines teatrals al públic provinent de Terres de l’Ebre, El Maestrat i Els Ports.

L’oferta teatral que va començar al mes de setembre amb “La Nena dels pardals“ de la companyia Teatre al Detall amb música en directe de La Tresca i la Verdesca finalitza aquest dissabte amb la darrera producció de Charlie Mag “Formidable !“ espectacle estrenat tot just fa nou mesos al SAT Teatre de Barcelona i actualment en gira.

Charlie Mag està considerat com el mag català més internacional, ja que durant els darrers vuit anys ha rebut a França i Anglaterra diverses distincions com el Mandrake dOr, amb participació a la Fédération Française des Artistes Prestidigitateurs; ha obtingut el Premi d’Or a Les Anneaux Magiques a Suïssa i ha estat, Campió d’Europa de la Màgia  de la ciutat anglesa de Blackpool.

La proposta que presenta este dissabte dia 4 de maig a Ulldecona per tancar la temporada 2018-2019 dels Dissabtes de Teatre inclou màgia, humor i grans il·lusions amb la participació activa del públic.

www.ulldeteatre.org

 

Xarxa Ulldecona tanca temporada aquest dissabte amb l’espectacle de màgia “Formidable!” de Charlie Mag