El proper dia 17 de febrer de 2018 a les 20.30 hores, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ulldecona organitzarà la XV Nit de l’Esport Local a la Sala d’Actes de l’Institut Manuel Sales i Ferré.

La Nit de l’Esport Local és un acte de reconeixement social, que pretén premiar l’esforç de les persones implicades en l’esport al nostre municipi, ja siguin esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l’esport local.

Les modalitats són les següents:

  • Reconeixement a Esportistes Locals:
    En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement als esportistes d’Ulldecona que hagin destacat durant la temporada 2016-2017. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent-hi l’esport federat, escolar o de lleure.
  • Reconeixement a Entitats i/o Centres Esportius Locals:
    En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement a les entitats i als centres esportius d’Ulldecona, per l’esforç realitzat durant la temporada 2016-2017. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent-hi l’esport federat, escolar o de lleure.
  • Mencions Especials:
    En aquesta modalitat, l’Ajuntament d’Ulldecona escollirà a les diverses persones o entitats que consideri adients. Es  valorarà l’activitat portada a terme durant l’any 2017 i la trajectòria esportiva fins al moment.

Per més informació i inscripcions, cliqueu a esportsulldecona.com 

XV Nit de l’Esport Local a Ulldecona