El Pla de Barris, la Regidoria de Dinamització Econòmica, la Regidoria de Turisme i la Unió de Comerç d’Ulldecona (UCU) treballen per fomentar la dinamització del comerç local. Una mostra d’això és la participació, per primera vegada, en la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que vol contribuir a potenciar el comerç de proximitat al nucli històric d’Ulldecona.
La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” es durà a terme a Ulldecona, conjuntament amb Artesa de Segre, Berga, Caldes de Montbui, Cervera, Hostalric, Mediona, Valls, Figueres, Besalú, La Bisbal d’Empordà, Sant Pere de Torelló, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Vic, Llagostera, Centelles, Sant Feliu de Codines, Solsona, La Pobla de Segur, Roda de Ter, Vilanova del Camí, Mollerussa, Lleida, Sant Quintí de Mediona, L’Arboç, Calafell, el Vendrell, La Selva del Camp i Tortosa, en total, trenta barris antics que tenen en marxa un Pla de Barris. Aquesta serà la cinquena experiència de treball conjunt entre municipis de les quatre províncies catalanes.
La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” té com objectiu principal promoure la dinamització del comerç de proximitat als nuclis antics. La idea de la campanya va sorgir del grup de treball de comerç, de la subxarxa de nuclis antics de barris amb projectes, constituït amb l’objectiu de compartir estratègies i accions per abordar reptes conjunts. L’objectiu de les actuacions comunes és guanyar força i potenciar el seu ressò.

Durant els dies de la campanya, del 15 al 30 de juny de 2015, les persones que comprin als establiments adherits dels nuclis antics que tinguin el cartell identificatiu de la campanya, optaran al sorteig d’un premi comú que consta de productes típics i de serveis cedits per cadascun dels barris participants.

El divendres 3 de juliol, es realitzarà el sorteig del premi comú dels productes i serveis cedits pels barris i municipis adherits a la campanya. Aquest premi es dividirà en 10 lots, de manera que hi pugui haver més guanyadors i puguin gaudir dels premis. La primera butlleta del sorteig també donarà premi a l’establiment que l’hagi emés i donarà dret a gaudir d’un dels premis del lot comú, elegit per sorteig i que en el nostre cas serà Mediona.

Podeu consultar el detall dels regals i l’agrupació per lots obrint aquest fitxer: Lots_Ulldecona

Els regals es donaran en forma de fitxa, com la d’Ulldecona i els premiats les podran regalar si ho desitgen.

Cartell_2015

Buy now