L’Església del Convent de les Monges Agustines d’Ulldecona (Convent de la Magdalena) acollirà dissabte, 2 de desembre, a les 11 del matí, la representació de l’obra “Arbequines i Fargues” a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Es tracta d’una original adaptació de Romeu i Julieta amb text escrit per l’actor Carles Roig i amb música del compositor Fernando Guarch, tots dos d’Ulldecona. L’obra estava preparada com a benvinguda a la Festa Olea Europaea que s’havia de celebrar aquest mateix cap de setmana al Museu Natural de les Oliveres Mil.lenàries de l’Arión, però que ha estat ajornada per les previsions meterològiques. 

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Ulldecona fa mesos que treballen la preparació de l’obra de teatre musical com a part del seu aprenentatge. La representació tindrà lloc a l’Església del Convent de les Monges Agustines, declarada Bé Cultural d’Interès Local. 

 

 

Alumnes de l’Escola de Música d’Ulldecona representaran “Arbequines i Fargues” de Carles Roig i Fernando Guarch aquest dissabte a l’Església del Convent de les Monges Agustines