En aquest espai us posarem informació sobre cursos i formació, reglada, ocupacional o continuada que pugui ser del vostre interès, tant si esteu aturats com si voleu continuar formant-vos.

 • document-escanejat

L’escola Pons de Sant Carles de la Ràpita començarà aquest mes de novembre un CURS DE CUINA SUBVENCIONAT, per a gent en situació d’atur, de 820 hores. A què estàs esperant, apunta’t!!!

 

 

 • curs-cambrer-a4

Ens complau informar-vos que al centre AULA 2000 FORMACIÓ SL, s’impartirà un Certificat de Professionalitat de Nivell 2 de SERVEIS DE BAR I CAFETERIA, íntegrament subvencionat per la Generalitat de Catalunya, Departament d’Empresa i Ocupació, Fons Social Europeu i Ministeri de Treball I Seguretat Social.

 

Al mes de setembre començarà un curs a Amposta, CAP TRANSPORT DE VIATGERS PER CARRETERA de 290hores, subvencionat pel SOC per a persones en situació d’atur. Sessió informativa el 06/09/16 al carrer Verge de Montserrat, 8 d’Amposta.

 

 • cursfundacio

Vols treballar al sector del cítric? La fundació Ulldecona col·labora amb la fundació Gentis en el curs de formació professional que es realitzarà a Ulldecona durant els mesos de juliol a octubre amb dos torns (matí i tarda). Inclou possibilitats d’inserció laboral a la Cooperativa San Alfonso.

 

 • Durant el mes de juny, la Diputació de Tarragona ofereix les següents sessions arreu del territori per tal d’ajudar a les persones emprenedores que vulguin millorar aspectes de les seves iniciatives empresarials o que vulguin presentar el seu projecte als Premis Emprèn 2016. Cartell i programa.
 • Curs Muntatge i manteniment d’instal·lacions eòliques de petita potència. Curs a Tortosa, de 90 hores amb Certificat de Professionalitat. Acció de formació continuada. Cartell informatiu.
 • Jornada biodinàmica d’horta i compostatge a Ulldecona. Dilluns 23 de maig, jornada gratuïta prèvia inscripció a través dels serveis territorials del DARP (977 44 21 16 o jesus.gomez@gencat.cat). +informació
 • Certificat de professionalitat de nivell II de Cuina. Curs adreçat a persones aturades, 100% subvencionat. 820 hores entre el 2 de maig i el 29 de novembre a Sant Carles de la Ràpita. Inscripcions a Escola Pons; 977 74 11 58. Cartell aquí.
 • Manipules aliments al teu negoci? Si es així, aprofita aquesta oportunitat única i realitza aquest curs de Manipulació i control d’aliments. 100% subvencionat. Més informació a Microdelta soft (c/Amèrica, 35 d’Amposta), al 977 70 30 43 o al correu info@microdeltasoft.com.
 • 1

T’agrada l’esport, les noves tecnologies, afrontar reptes, tens entre 18 i 29 anys i estàs inscrit a la Garantia Juvenil… Aquest és el teu curs: L’esport, una oportunitat per emprendre. Gràcies a aquest curs adquiriràs els coneixements necessaris per arribar a crear la teva pròpia empresa vinculada a l’àmbit esport. Inscripcions al web http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat, enviant un correu a rvidals@tarragona.cat o trucant al 977 24 36 09.

 

 • curs poda ulldeconaCurs de poda d’oliveres a Ulldecona. Del 23 de febrer fins al 17 de març de 2016 en dimarts i dijous de 15.00h a 19.00h. Preu: 32€. Places limitades. Interessats apuntar-se a l’Ajuntament d’Ulldecona o trucant al 977 57 30 34. S’entregarà certificat d’assistència.

 

 

 

 • Activitats de gestió administrativa (CENFIM – La Sénia). Curs amb Certificat de professionalitat grau 2 per a persones aturades. El curs combina 820 hores de formació i 80 hores de pràctiques, és gratuït i sense requisits d’accès suplementaris si es té el títol d’ESO o EGB. Més informació aquí.
 • Tens ganes d’iniciar un nou camí? El proper dimecres 25 de novembre a les 11.00h al saló de plens de l’Ajuntament d’Ulldecona es realitzarà una sessió informativa sobre la Formació Dual a Alemanya. cartell formaciodual_final2 No deixis passar aquesta doble oportunitat: aprendre un nou idioma i, simultàniament, aprendre un ofici a l’estranger. Per més informació consulteu el facebook de l’Oficina Jove Montsià o de la Xarxa Montsià Jove; al twitter: @montsiajove; als telèfons: 977 704 371 i 977 707 500 o dirigir-se per correu electrònic a treball.montsia@oficinajove.cat o joventut@montsia.cat. Si us voleu inscriure, podeu omplir el formulari de l’enllaç.

 

 • Taller Fes de la teva passió un treball a càrrec de l’entitat La Ruta dels 7 pobles de la Tinença de Benifassà el proper 26 de novembre a les 19.30h al Casal Jove Lúdik d’Ulldecona. Totalment gratuït. Més informació al facebook de l’Oficina Jove Montsià, Xarxa Montsià Jove; al twitter: @montsiajove; als telèfons: 977 704 371 i 977 707 500 o dirigir-se per correu electrònic a treball.montsia@oficinajove.cat.
 • Taller de formació per a re-emprenedors. Si estàs interessat/da en adquirir un negoci en funcionament, els propers 16, 18, 20 i 27 de novembre, de 10h a 14h és celebrarà aquest taller a Tortosa, al Carrer Jaume Ferran, 4. Més informació al document adjunt.